udruga kolibrici

JAVNA RASPRAVA „PRISTUP ZDRAVLJU – PRAVO ILI MILOST?“

Srdačno Vas pozivamo na javnu raspravu “Pristup zdravlju – pravo ili milost?“ na kojoj će Koalicija udruga u zdravstvu predstaviti Blagdanske zahtjeve za bolji pristup zdravlju u 2018. godini. Javna rasprava će se održati u utorak, 5. prosinca , 2017. godine u 10h u dvorani Muller Kina Europa, u sklopu Human Rights Film Festivala.

Uvodno će na javnoj raspravi govoriti: •Ivica Belina, Predsjednik Koalicije udruga u zdravstvu, •Mag.iur. Antonija Ivančan, Katedra za europsko javno pravo, Pravni fakultet u Zagrebu •Dr.sc. Ana Bobinac, Sveučilište u Rijeci, autorica izvještaja o javnim politikama u zdravstvu „Pristup zdravstvenim uslugama“ •Dr. sc. Aleksandar Džakula, Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar Raspravu će moderirati Sandra Benčić. Suroganuzatori: KUZ, Zaklada SOLIDARNA i Centar za mirovne studije

Ova javna rasprava uvodni je dio tematskog bloka zaklade SOLIDARNA na HRRF-u “Pristup zdravlju – pravo ili milost?” koji istoga dana uključuje i još dva javna događaja na koja vas srdačno pozivamo i molimo za aktrivno sudjelovanje i podršku u promociji događaja među vašim članovima:
projekciju filma “Život za milijun dolara” Roberta Tomića Zubera u utorak 5. prosinca u 12h u dvorani Muller (odmah nakon rasprave)
večernji program u 20h u dvorani Muller – projekciju filma “Pacijent” irazgovor s roditeljima djece oboljele od teških bolesti koji će voditi Maja Sever – bilo bi nam jako drago kada bi i članice i članovi udruge Sjena aktivno sudjelovali večernjem razgovoru. Naš partner za organizaciju ovog razgovora je udruga Krijesnica.
Molimo vas da šerate FB event za ovaj večernji program. Najava cjelokupnog programa na koji vas srdačno pozivamo nalazi se u privitku.Radujemo se vašem dolasku i otvaranju dijaloga o tome kako našim građanima osigurati bolji pristup zdravstvenoj zaštiti u narednoj godini! Radi bismo se s Vama sutra čuli i dogovorili o suradnji.

Srdačno,Marina Škrabalo, upraviteljica zaklade SOLIDARNA

Upraviteljica
SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost.


Posted

in

by

Tags: